( +40 ) 740 249 047 / ( +40 ) 740 249 207
Aktiv-Lex.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
Aktiv-Lex.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@aktiv-lex.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 
Aktiv-Lex.ro isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
 
Aktiv-Lex.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
 
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.aktiv-lex.ro, cu exceptia detinatorului sau legal, fara acord prealabil, da dreptul unilateral si neechivoc ca Aktiv-Lex.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
 
Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.aktiv-lex.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.
 
Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.
Oficiul National al Registrului Comertului WWW.ONRC.RO Ministerul Finantelor Publice WWW.MFINANTE.RO Ministerul Justitiei WWW.JUST.RO Buletinul Procedurilor de insolventa WWW.BULETINULINSOLVENTEI.RO