( +40 ) 740 249 047 / ( +40 ) 740 249 207
AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL reprezinta o echipa de profesionisti cu studii juridice, economice, care au activat in domeniul insolventei si care pot gestiona activitati complexe specifice acestui domeniu de activitate.
 
Echipa AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL este formata din:
• Claudia Balasoiu - avocat, practician in insolventa – membra UNPIR, mediator, manager proiect, masterand – specializarea – Drept membra CECAR International Privat – Universitatea Nicolae Titulescu Craiova.
• Loredana Tica - economist, expert contabil –, practician in insolventa – membra UNPIR.
• Membrii societatii noastre profesionale sunt practicieni in insolventa, societatea profesionala are un numar de doi lichidatori judiciari, membri UNPIR.
• AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL detine dosare de insolventa pe rolul urmatoarelor instante – Tribunalul Dolj, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Caras-Severin, Tribunalul Brasov, Tribunalul Gorj, Tribunalul Mehedinti, Tribunalul Olt, Tribunalul Timis, Tribunalul Valcea, Tribunalul Bucuresti.
• Societatea beneficiaza de un colectiv specializat in activitati de lichidare si administrare judiciara precum si cu o vasta experienta in domeniul financiar – economic si tehnic.
 
Colaboratorii societatii noastre sunt:
-   Cabinet Avocat Zuica Maria Ramona cu sediul in Craiova, str. Paltinis, nr. 65, bl. K12, ap.6;
-   Avocat Ghita Catalin Florin membru al Societatii Civile Profesionale cu denumirea Calota, Ghita&Asociatii, cu sediul in Craiova, str. Mihai Viteazu, nr. 15, jud. Dolj;
-   Cabinet Avocat Radu Cristina, cu sediul in Craiova, str Nantere, nr 45, bl C5, sc 1, apt 16;
-   Consilier juridic Balan Costantin indentificat cu CI seria DX nr. 647544;
-   Resurse umane Balan Ionela indetificat cu CI seria DX nr. 830519;
-   Consilier juridic, mediator Serbu Andra identificata cu CI seria DX nr. 612120.
 
Prin activiatea desfasurata, AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL ( prin asociatii, angajatii si colaboratorii permanenti) a acumulat o experienta complexa in calitate de administrator si lichidator in procedurile derulate conform prevederilor legale, in timp, formandu-se acest colectiv profesionist cu multiple atributii specifice derularii tuturor operatiunilor procedurale si cu rezultatele cele mai bune.
 
Totodata, societatea beneficiaza de suport logistic, avand posibilitatea sa asigure (in termenele si conditiile legale) derularea tuturor operatiunilor procedurale indiferent de situarea si starea de fapt, specifica debitorului ce face obiectul lichidarii, sens in care detine experienta necesara preluarii oricarui tip de dosar, oricare ar fi obiectul de activitate al debitoarei si specific bunei administrari a cazului.
 
AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL, isi desfasoara activitatea intr-un spatiu central, special amenajat, dotat cu birouri, calculatoare moderne si soft specializat in prelucrarea si trasmiterea datelor, imprimante, scannere, capiatoare xerox, telefone precum si un numar de 4 autoturisme, astfel ca putem asigura reprezentare in acelasi timp la diverse instante.
 
Toate calculatoarele dispun de acces neconditionat la Buletinul procedurilor de insolventa, asigurandu-se astfel transparenta documentelor si a activitatii noastre.
 
Informatiile privind legislatia si jurisprudenta din Romania si Legislatia Uniunii Europene sunt asigurate prin intermediul programului EUROLEX, precum si prin diverse abonamente la reviste si publicatii de specialitate.
 
AKTIV - LEX INSOLVENTA SPRL, in spiritul dezvoltarii si al formarii profesionale, arata flexibilitate in adoptarea metodelor de lucru si a solutiilor adoptate, eficienta si profesionalismul nostru se oglindesc in modalitatile de maximizare a averii debitorilor aflati in procedura, valorificarea in conditii optime a activelor societatilor din patrimoniu fiind astfel un alt avantaj care ne face sa fim cei recomandati prentru gestionarea societatilor care se afla in acesta procedura speciala.
VEZI TOATE DOCUMENTELE